Isännöintipalvelu E. Suomela Oy

Jo vuodesta 1989. Osa Oiva Isännöintiä 1.5.2022

Toimistomme on taustaltaan Oululainen perheyritys. Siirryimme valtakunallisen Oiva Isännöinnin omistukseen 30.4.2022.

Olemme Oulun yksikkö ja vastaamme hyvästä palvelusta vahvan paikalliskokemuksen voimin. 

Toiminnan pääpaino on asuin- ja liikekiinteistöjen isännöinnissä Oulun talousalueella, 

sekä rakentamiseen ja kiinteistöjen hallintaan liittyvät talous- ja hallintopalvelut.

Isännöimissämme kohteissa on suoritettu useita merkittäviä perusparannuksia, lvi-saneerauksia ja lisärakentamista. 

Yksi perustavoitteistamme on pitkäjänteinen ja kiinteistöille lisäarvoa tuottava toiminta ja omaisuuden hoitaminen.

Lue lisää

Hyvän taloyhtiön puolesta

Tyytyväisyys asumiseen ja omistamiseen lähtee onnistuneesta isännöinnistä. Suomelan pitkä ja vankka kokemus näkyy asiakastyytyväisyytenä ja hyvin toimivina taloyhtiöinä. Hoidamme taloyhtiön johtamisen, taloussuunnitelun, omaisuuden hoitamisen, asumisen palvelut, tiedottamisen ja opastuksen sekä ostopalvelujen kilpailutuksen.

Lue lisää

Huoneistotieto.fi

Huoneistotieto.fi-palvelu 1.5.2021

Taloyhtiöiden käytössä ollut kotisivualusta Asukaskanava poistuu käytöstä ja käyttöön tulee huoneistotieto.fi sovellus.
Sivustolta löytyy kaikki Asukaskanavasta tutut tärkeät taloyhtiön dokumentit ja tiedotteet. Sivulla voi myös päivittää omia tietojaan. Sovellus on ulkoasultaan selkeä ja helppokäyttöinen.
Huoneistotieto.fi-palvelu on käytettävissä mobiilisovelluksena ja internetselaimessa. Kirjautumislinkkinä toimii kotisivuillemme oikeassa yläkulmassa oleva "Kirjaudu Huoneistotietoon" painike. Voit ladata sovelluksen AppleStoresta tai Play Kaupasta (laita hakusanaksi huoneistotieto.fi).
Ensimmäinen kirjautuminen vaatii vahvan tunnistautumisen (tupas/mobiilivarmenne). Oman salasanan voi määritellä ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä. Vahvan kirjautumisen kustannukset veloitetaan taloyhtiöltä, joten laittakaa oma salasana talteen, jotta kirjautumisessa ei tarvitse toistuvasti käyttää vahvaa tunnistautumista.

Tutustu uuteen esitteeseemme

Lue lisääAsiakaskokemuksia

Ajankohtaista

Moderni ja kehittyvä Oulu houkuttelee yrityskaupoille: Oiva Isännöinti ostaa Isännöintipalvelu E. Suomela Oy:n (1.5.2022)

Oiva Isännöinti laajentaa toimintaansa Ouluun ostamalla Isännöintipalvelu E. Suomela Oy:n. Oiva näkee modernin ja kehittyvän Oulun erittäin kiinnostavana kohteena, jossa se haluaa uudistaa isännöintialaa vahvalla paikallisella läsnäololla ja moderneilla työkaluilla.

Yhtiö on toteuttanut aiemmin viisi yritysostoa Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella ja Jyväskylässä, joiden ansiosta Oiva isännöinti nousee yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista. Lähes 20 miljoonan liikevaihtoa hipova ja vahvassa kasvussa oleva Oiva Isännöinti on kaksinkertaistanut liikevaihtonsa ja haluaa kasvaa merkittävästi myös jatkossa.

Paikallista palvelua leveillä hartioilla
Oiva isännöinnin tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja haastaa markkinaa läpinäkyvyydellä, mutkattomalla paikallisella palvelulla sekä moderneilla työkaluilla. Tarve toimialan muutokselle kumpuaa sekä asiakaskunnasta että alan ammattilaisten keskuudesta.

– Mielestäni on hienoa, että pääsemme osaksi kehittyvää ja nopeasti kasvavaa isännöintiyhtiötä, jonka kautta saamme vahvaa tukea tekemisellemme paikallisesti, erityisesti digitaalisten ratkaisujen kautta. Tämä mahdollistaa sen, että meillä modernit työkalut sekä kattava asiantuntijoiden verkosto palvelemassa asiakkaitamme, kertoo E. Suomelan toimitusjohtaja Janne Suomela.

Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikosen mukaan on tärkeää muuttaa isännöintiä suuntaan, jonka sekä asiakkaat että työntekijät ansaitsevat.

– Kodinomistajat antavat isännöintiyhtiöille hoidettavakseen kotinsa ja tärkeimmän omaisuutensa ja on tärkeää lunastaa luottamus avoimuudella ja erinomaisella paikallisella palvelulla, hän kuvailee.

Läpinäkyvyys on Oivan toiminnan ja alan muutoksen ajuri. Asiakkaalla on nähtävillä kaikki sama tieto, mitä isännöitsijä näkee. Asiakas tietää mitä hänen asunnossaan on meneillään ja mitkä asiat hänelle ovat ajankohtaisia. Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelun: Oivan asiakkaat tietävät aina mikä kuuluu sopimukseen ja mikä ei, kuinka paljon hän kustakin palvelusta maksaa, ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta.

E. Suomelan kaupan jälkeen Oivalla työskentelee Oulussa 13 työntekijää. Yhtiö jatkaa toimintaansa normaalisti yrityskaupan jälkeen.

Lisätietoa:

Jarno Haikonen
toimitusjohtaja
Oiva Isännöinti
jarno.haikonen@oi.fi
+ 358 44 11 22 11Yhteistyössä

logo

logo

logo