Raimo Toivanen: ”Isännöintipalvelu E. Suomelalla on erittäin korkea tietämys taloyhtiön hallinnasta”

20.01.2017 klo 15.37

Heinälinnan hallitus teki isännöitsijää valitessaan kolme tarjouspyyntöä, ja E. Suomela voitti tarjouskilpailun kolmen selkeän kriteerin sekä oma-aloitteisuuden perusteella.

– Tiesimme, että meille on tulossa iso peruskorjaus ja E. Suomelalla oli niistä kokemusta. Tärkeää oli myös, että isännöintitoimisto on sopivan kokoinen, ja kolmantena heillä oli hyvät tiedot alihankkijoista, mutta he ovat kuitenkin itsenäinen toimija, eivätkä liitossa kenenkään kanssa, Raimo kertoo.

– E. Suomela vakuutti myös, koska he lähestyivät meitä jo tarjouspyynnössä henkilökohtaisesti. Se kertoi, että heillä on aktiivisuutta tarttua asioihin, hän jatkaa.


Jämäkkää etujen valvontaa
Heinälinnan peruskorjaus vuonna 2015 oli miljoonan euron remontti, jossa uusittiin taloyhtiön sähköt, vesijohdot, saunat ja pesutupa. Peruskorjauksen toteuttajan kanssa oli tiettyjä vaikeuksia, mutta E. Suomela piti huolen siitä, että projekti saatiin kunnialla valmiiksi ja lopputuloksesta tuli hyvä.

– He tuottavat meille hyvän palvelun sekä taloudenpidossa että teknisessä kunnossapidossa. Varsinkin peruskorjauksen aikana isännöitsijän toiminta oli todella hienoa – he hoitivat projektin valvonnan asiallisesti, mutta tiukasti, Raimo kertoo.

– Isännöintipalvelu E. Suomelassa on erittäin korkea tietämys taloyhtiön hallinnasta. He ovat teettäneet peruskorjauksia monissa eri kohteissa ja on erittäin tärkeää, että isännöitsijä pystyy ottamaan tällaisen haasteen vastaan, hän jatkaa.


Kiitettävää yhteydenpitoa ja tunnollista palvelua
Erityistä kiitosta E. Suomela saa yhteydenpidosta ja ripeydestä. Kiireelliset asiat hoidetaan heti, ja myös vähemmän kiireelliset varmasti ajallaan.

– Yhteydenpito hoidetaan hienosti. Asukkaita informoidaan niin internetissä kuin ilmoitustauluillakin. Jos tarvitsemme vaikkapa jotain pientä remonttia tai maalausta, heidän kauttaan löytyy varmasti hyvä firma. Suosikkeja ei ole, vaan aina kilpailutetaan, Raimo sanoo.

– Isännöitsijää valitessa on tiettyjä odotuksia, ja täytyy sanoa, että odotuksemme ovat täyttyneet jopa paremmin kuin alkuun toivoimme. Isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen välillä vallitsee luottamus, ja se on lopulta kaiken a ja o, hän päättää.


Yhteistyössä

logo

logo

logo