As Oy Oulun Haapanatie 35, Maarit Hiltunen: ”Voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat!”

18.01.2017 klo 10.03

Taloyhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Maarit Hiltunen. Isännöinti on Maaritille hänen työnsä puolesta tuttu ala, sillä hän toimii Oulun seudun ammattiopistossa isännöinnin ammattitutkinnon tutkintovastaavana.

– Päätimme vaihtaa isännöitsijää, koska olimme tyytymättömiä silloisen isännöitsijämme toimintaan. Kilpailutimme ja haastattelimme kolme toimistoa. Isännöintipalvelu E. Suomela tuntui vastaavan parhaiten siihen, mitä isännöitsijältä kaipasimme, Maarit kertoo.

– Toivoimme uudelta isännöitsijältä jämäkkää otetta ja sitä, että hän ottaisi ikään kuin toimitusjohtajan roolin sekä vetovastuun. Halusimme, että asiat hoituisivat ilman perään katsomista, Maarit kuvailee.


Ammattilaisten avulla puolueettomat selvitykset ja raportit


Isännöintipalvelu E. Suomela ja taloyhtiön isännöitsijä Jussi Suomela ovat Maaritin mukaan onnistuneet vastaamaan näihin odotuksiin ja toiveisiin hyvin. Ensimmäisen yhteisen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon – Jussin johdolla on ammattilaisilta pyydetty selvitykset esimerkiksi ikkunoiden kunnosta, lasten leikkialueen turvallisuudesta sekä tehty turvallisuuskävely ja pelastussuunnitelma.

– Jussin ehdotusten pohjalta on tehty paljon kaikenlaista. Mielestäni ammattilaisten käyttäminen teknisten asioiden selvityksissä on erittäin hyvä asia, sillä sitä kautta saamme hyvän ja kattavan raportin ja ulkopuolisen tahon puolueettoman selvityksen. Sitähän varten ammattilaiset ovat, että heitä voi käyttää. Siitä ihan mielellään muutaman satasen maksaa, Maarit sanoo.

Ylimääräisessä yhtiökokouksessa päätettiin myös taloyhtiön laajakaistayhteyden ottamisesta. Lisäksi Isännöintipalvelu E. Suomelan aikana on hoidettu edellisen isännöitsijän aikana tehdyn viemäriremontin jälkeinen takuutarkastus.

– Ylimääräinen yhtiökokous oli hyvä, Jussi oli siihen hyvin valmistautunut ja päätös saatiin tehtyä.


”Toimintaan on tullut selvää jämäkkyyttä”


Yhteistyö Jussin ja Maaritin välillä on Maaritin mukaan sujunut hyvin. Turhia puheluja ei soitella suuntaan eikä toiseen ja sovitut asiat hoidetaan nopeasti. Asioista keskustellaan avoimesti ja asiallisesti.

– Toimintaan on tullut selvää jämäkkyyttä ja Jussi toimii isännöitsijänä asiantuntijana. Hän osaa napakasti kyseenalaistaa ei-ammattilaisten mielipiteitä ja tuoda oman ammattilaisen näkökulmansa sekä ratkaisuehdotuksensa esiin, Maarit kertoo.

– Palvelun taso on nyt huomattavasti paljon parempi. Jussilla on sellainen ote, mitä me haimmekin. Hän on kaipaamamme taloyhtiön toimitusjohtaja, joka hoitaa ja delegoi asioita eteenpäin. Voimme luottaa siihen, että asiat hoituvat!


Yhteistyössä

logo

logo

logo